Acasa Harti Monitorul
Oficial Local
Contact
Consiliul Judetean
· Conducerea
· Consilieri
. Comisii
· Funcţionare şi atribuţii
· Organigrama
· Regulament de organizare şi funcţionare
· Instituţii subordonate
· Evaluări manageri
· Codul de conduită, etică profesională și integritate
· Etică și integritate
· Declaratii de avere si interese
Judetul Vaslui
· Localizare
· Despre Vaslui
· Localitati
· Mediul de afaceri
· Infrastructura
· Turism
· Municipii
· Personalitati
· Harti
· PATJ
· Targuri, piete, oboare
Informatii publice
· Informaţii publice
· Transparenţă decizională
· Cerere Online Legea nr.544/2001
· Petitii
· Dispoziţii
· Sedinţe
· Proiecte de hotărâri
· Hotărâri
· Rapoarte
· ATOP
· Guvernanța corporativă
· Buget
· Situatia drepturilor salariale
· Indicatori economici
· Finanţări rambursabile
· Program judeţean pentru finanţare nerambursabilă
· Monitorul oficial local
· Strategii
· Achizitii Publice
· Anunt posturi scoase la concurs / Carieră
· Transport public judeţean
· Planul judetean de gestiune a deseurilor
· Strategia națională anticorupție
· Formulare
· Urbanism
· ARHIVA
· Politica de confidențialitate
Vizitatori
Am primit
5687924
vizite din Ianuarie 2007
Legaturi

Anunturi 2014

 • UAT Judeţul Vaslui, in calitate de partener principal in cadrul proiectului ,,Energia – valoare transfrontaliera”, cod MIS ETC 1842, finanţat prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, implementat de Consiliul Judeţean Vaslui in parteneriat cu 2 Consilii Raionale din Republica Moldova - Hânceşti și Leova, şi 2 parteneri din Ucraina - Comitetul Executiv al orașului Izmail şi organizaţia publică Agenţia pentru Dezvoltare Durabilă şi Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”, anunta publicul interesat asupra supunerii in dezbatere publica a proiectului (draft-ului) Strategiei transfrontaliere pentru reducerea consumului de energie convențională în sectorul serviciilor publice, cu accent special pe sursele regenerabile de energie și eficiență energetica.

  Detalii aici.

 • Judeţul Vaslui prin Consiliul Judeţean Vaslui cu sediul în Municipiul Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr.79, organizează licitaţie publică în vederea vânzării unor imobile compuse din construcţii şi terenul aferent, situate în minicipiile Vaslui, str.General Ion Răşcanu nr.2B,(două loturi - 682 mp şi 565mp) Huşi, str.Huşi-Albiţa, nr.12,cu o suprafaţă de teren de 3011mp şi suprafaţa construită de 1382mp, şi localitatea Vetrişoaia cu o suprafaţă de teren de 7671mp şi suprafaţa construită de 743,47 compusă din 9 construcţii, toate aflate în proprietatea privată a judeţului Vaslui şi în administrarea Consiliului judeţean Vaslui.
  Detalii aici.

 • Judeţul Vaslui prin Consiliul Judeţean Vaslui cu sediul în Municipiul Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr.79, organizează licitaţie publică în vederea vânzării unor imobile compuse din construcții şi terenul aferent, situate în municipiile Vaslui, str. General Ion Răşcanu nr.2B, (două loturi - 682 mp şi 565mp), Huşi, str.Huşi-Albiţa, nr.12, cu o suprafaţă de teren de 3011mp şi suprafaţa construită de 1382mp, şi localitatea Vetrişoaia cu o suprafaţă de teren de 7671mp şi suprafaţa construită de 743,47 compusă din 9 construcţii, toate aflate în proprietatea privată a judeţului Vaslui şi în administrarea Consiliului judeţean Vaslui.
  Detalii aici.


 • Judeţul Vaslui prin Consiliul Judeţean Vaslui cu sediul în Municipiul Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr.79, organizează licitaţie publică în vederea vânzării unor imobile compuse din construcţii şi terenul aferent, situate în minicipiul Huşi, str.Huşi-Albiţa, nr.12,cu o suprafaţă de teren de 3011mp şi suprafaţa construită de 1382mp, şi localitatea Vetrişoaia cu o suprafaţă de teren de 7671mp şi suprafaţa construită de 743,47 compusă din 9 construcţii, toate aflate în proprietatea privată a judeţului Vaslui şi în administrarea Consiliului judeţean Vaslui.
  Detalii aici. • Anunţ privind selectarea de parteneri entităţi private in vederea aplicării in cadrul programului POSDRU, AXA PRIORITARA 6, Domeniul major de intervenţie 6.1
  Pentru detalii click aici.


 • Consiliul judeţean Vaslui a iniţiat şi depus spre finanţare proiectul Femeile P.O.T. (PUTERE, ORGANIZARE, TENACITATE)”, proiect ce a fost declarat căştigător şi pentru care s-a semnat contractul de finanţare în data de 15.04.2014.
  Proiectul isi propune sa furnizeze femeilor si in special femeilor aflate intr-o situatie de vulnerabilitate, interesate, de la nivelul judetelor Vaslui si Iasi, 2 tipuri de servicii specializate reglementate de legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.
  Detalii aici.


 • Judeţul Vaslui prin Consiliul Judeţean Vaslui cu sediul în Municipiul Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr.79, organizează licitaţie publică în vederea vânzării unor imobile compuse din construcţii şi terenul aferent, situate în minicipiile Huşi, str.Huşi-Albiţa nr.12,cu o suprafaţă de teren de 3011mp şi suprafaţa construită de 1382mp, Bârlad, str.1 Decembrie nr.91, cu o sprafaţă teren de 5860mp şi suprafaţa construită de 603mp şi localitatea Vetrişoaia cu o suprafaţă de teren de 7671mp şi suprafaţa construită de 743,47 compusă din 9 construcţii, toate aflate în proprietatea privată a judeţului Vaslui şi în administrarea Consiliului judeţean Vaslui.
  Detalii aici.


 • Proiectul ”Energia-valoare transfrontaliera” COD MIS ETC 1842
  Opinia şi participarea dumneavoastră este extrem de importantă în procesul decizional prin care se vor adopta cele mai bune soluţii pentru viitorul energetic sustenabil al zonei în care locuiţi/lucraţi. Detalii aici.


 • Anunţ privind selectarea de parteneri entităţi private in vederea aplicării in cadrul programului finanţat prin intermediul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014 pentru apelul „SINERGII PENTRU VIITOR - tineri în situaţii de risc”
  Detalii aici.


 • FONDURI EUROPENE PENTRU FINALIZAREA LUCRARILOR INCEPUTE LA INSTITUTII DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR DE STAT
  Detalii aici.


 • Anunţ privind selectarea de parteneri entităţi private in vederea aplicării in cadrul programului finanţat prin intermediul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014 pentru apelul „SINERGII PENTRU VIITOR - copii în situaţii de risc”
  Detalii aici.


 • Consiliul judeţean Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Ştefan cel Mare nr. 79, jud. Vaslui, în calitate de autoritate tutelară a Societăţii “Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui” – CRAV S.A., prin Comisia de evaluare/selecţie a candidaţilor pentru Consiliul de administraţie al acestei societăţi, organizează în perioada 07–10.03.2014 evaluarea/selecţia prealabilă a candidaţilor pentru 4 (patru) membri în Consiliul de Administraţie al Societăţii “Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui” – CRAV S.A.
  PLAN DE INTERVIU Şl GRILĂ DE EVALUARE
  Detalii aici.

Copyright © de Consiliul Judetean Vaslui Toate drepturile rezervate.

Publicat pe: 2014-02-07 (1538 citiri)

[ Inapoi ]

  Acasa Utile Contact