Acasa Harti Monitorul
Oficial Local
Contact
Consiliul Judetean
· Conducerea
· Consilieri
. Comisii
· Funcţionare şi atribuţii
· Organigrama
· Regulament de organizare şi funcţionare
· Instituţii subordonate
· Evaluări manageri
· Codul de conduită, etică profesională și integritate
· Etică și integritate
· Declaratii de avere si interese
Judetul Vaslui
· Localizare
· Despre Vaslui
· Localitati
· Mediul de afaceri
· Infrastructura
· Turism
· Municipii
· Personalitati
· Harti
· PATJ
· Targuri, piete, oboare
Informatii publice
· Informaţii publice
· Transparenţă decizională
· Cerere Online Legea nr.544/2001
· Petitii
· Dispoziţii
· Sedinţe
· Proiecte de hotărâri
· Hotărâri
· Rapoarte
· ATOP
· Guvernanța corporativă
· Buget
· Situatia drepturilor salariale
· Indicatori economici
· Finanţări rambursabile
· Program judeţean pentru finanţare nerambursabilă
· Monitorul oficial local
· Strategii
· Achizitii Publice
· Anunt posturi scoase la concurs / Carieră
· Transport public judeţean
· Planul judetean de gestiune a deseurilor
· Strategia națională anticorupție
· Formulare
· Urbanism
· ARHIVA
· Politica de confidențialitate
Vizitatori
Am primit
5694728
vizite din Ianuarie 2007
Legaturi

Anunturi 2012

 • Anunţ de participare la licitaţia de proiecte în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes general pe anul 2012 Pentru detalii click aici.


 • Consiliul Judeţean Vaslui invită miercuri, 11 aprilie 2012, orele 14.00, la Sala „Ştefan cel Mare” a Palatului Administrativ, persoanele interesate să participe la sesiunea de informare şi clarificări privind Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes general pe anul 2012.


 • Consiliul judeţean Vaslui, în conformitate cu prevederile HG nr. 1076/2004, art. 29, alin. (2) anunţă publicul interesat asupra iniţierii şi elaborării primei versiuni a planului PUZ – Stație de transfer pentru depozitarea temporară a deșeurilor – orașul Negreşti, din cadrul proiectului: Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Vaslui”, natura acestuia fiind PUZ – Stație de transfer pentru depozitarea temporară a deșeurilor – orașul Negreşti, din cadrul proiectului: Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Vaslui” și declanşarea etapei de încadrare, în vederea obţinerii Avizului de mediu pentru acest plan.
  Consultarea primei versiuni a planului PUZ – Stație de transfer pentru depozitarea temporară a deșeurilor – orașul Negreşti, din cadrul proiectului: Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Vaslui” se poate face la sediul APM Vaslui, str. Călugăreni nr.63 si sediul Consiliului județean Vaslui în zilele luni-vineri, între orele 8,00-14,00.
  Orice comentarii şi sugestii se pot transmite în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui, str. Călugăreni nr.63, tel. 0335.401723, fax 0235.361842, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00, în termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

  Publicat pe 21.09.2012


 • Consiliul judeţean Vaslui, în conformitate cu prevederile HG nr. 1076/2004, art. 29, alin. (2) anunţă publicul interesat asupra iniţierii şi elaborării primei versiuni a planului PUZ – Staţie de transfer pentru depozitarea temporară a deșeurilor - oraşul Negreşti, din cadrul proiectului: „Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Vaslui”, natura acestuia fiind PUZ – Staţie de transfer pentru depozitarea temporară a deșeurilor - oraşul Negreşti, din cadrul proiectului: Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Vaslui” și declanşarea etapei de încadrare, în vederea obţinerii Avizului de mediu pentru acest plan.
  Consultarea primei versiuni a planului PUZ – Staţie de transfer pentru depozitarea temporară a deșeurilor - oraşul Negreşti, din cadrul proiectului: „Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Vaslui” se poate face la sediul APM Vaslui, str. Călugăreni nr.63 si sediul Consiliului județean Vaslui în zilele luni-vineri, între orele 8,00-14,00.
  Orice comentarii şi sugestii se pot transmite în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui, str. Călugăreni nr.63, tel.0335.401723, fax 0235.361842, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

  Publicat pe 24.09.2012 • „Consiliul Local al orașului Negrești, titular al Planului Urbanistic Zonal pentru: „Stație de transfer deșeuri, oraș Negrești, jud. Vaslui”, din extravilanul orașului Negrești, județul Vaslui, anunță publicul interesat asupra deciziei comitetului special constituit prin Ordinul nr. 85/14.02.2011 al Directorului Executiv al ARPM Bacău, ca planul menționat să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu, întrucât nu necesită evaluare de mediu. Publicul interesat poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii în scris la sediul APM Vaslui, str. Călugăreni, nr. 63, în termen de 10 zile calendaristice de la data apariției prezentului anunț”.

  Publicat pe 10.10.2012
Copyright © de Consiliul Judetean Vaslui Toate drepturile rezervate.

Publicat pe: 2012-03-30 (1879 citiri)

[ Inapoi ]

  Acasa Utile Contact